Welkom bij The Movievan.be

Wat is The Movievan

Reeds 15 jaar lang staat Home @ The Movies / Cinedream garant voor de meest kwalitatieve thuisbioscoopbeleving. Maar met The Movievan nemen we het concept “Home Cinema” wel heel erg letterlijk.

In een 6 meter lange caravan bouwden we een ultieme mobiele bioscoop, die uitgerust is met het meest geavanceerde beeld en geluidssysteem van dit moment.

Om iedereen in alle comfort van deze unieke beleving te kunnen laten genieten is het uiteraard belangrijk dat niet alleen het beeld en geluid, maar ook het algemene comfort een hoog niveau is. Daarom is The Movievan uitgerust met airco, vloerverwarming, comfortabele bioscoopzetels, mini bar, .... Alles is aan boord om u een onvergetelijke filmervaring te bezorgen.

Klik hier voor meer info over de technische uitrusting van The MovieVan

Wilt u een filmweekendje plannen onder vrienden? Wil u als bedrijf indruk maken op potentiele klanten? Wilt u een Eye-catcher op uw opendeurdag? Een nieuw concept voorstellen tijdens een beurs? Wil u uw zoon verrassen met een gamenight als verjaardagsfeest? Wilt u een feestje organiseren in filmthema, compleet met popcorn en Amerikaanse attributen? Het team van The Movievan brengt met deze mobiele bioscoopruimte Hollywood bij u thuis.

 Wilt u echt all the way gaan voor de ultieme red carpet night, dan zijn er tal van extra accessoires die we u kunnen aanbieden. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Popcorn machine met ingrediënten
  • American Diner 50’s furniture (2 retro diner banken en 1 retro diner tafel). 
  • Neon lichtreclame
  • Beelden en andere accessoires
  • Decoratieve spandoeken. (Wilt u een specifieke afbeelding of bedrijfslogo voor uw event? ook dat is perfect mogelijk, contacteer ons voor meer info)

Heeft u andere wensen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor een vrijblijvende offerte.